Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
imię nazwisko Tomasz Kranz Jaśmina B Darek1234 (2867 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Optymus_anihilacja: O jak wspaniale ze nagle doszlo u ciebie do zmiany pogladow

Jestem przekonany, ze KNP zwyciezy...a jesli nie to bede zdumiony.
Tyle

To w ramach tych nowych wspanialych przekonan, moze jeszcze raczysz zaglosowac na KNP w wyborach do Sejmu.... i nie bedziemy musieli sie zdumiewac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Imperator1988 napisał:
@Optymus_anihilacja: O jak wspaniale ze nagle doszlo u ciebie do zmiany pogladow

Jestem przekonany, ze KNP zwyciezy...a jesli nie to bede zdumiony.
Tyle

To w ramach tych nowych wspanialych przekonan, moze jeszcze raczysz zaglosowac na KNP w wyborach do Sejmu.... i nie bedziemy musieli sie zdumiewac....

Wroc, przeczytaj na czerwono, przeprowadz wnioskowanie, przeczytaj konkluzje...Jezeli jest nieczytelna dla twojego mozgu. To moze pleban jakis pomoze.
KNP wygrywa albo KNP nie wygrywa - taka tautologia..Zreszta, znow mnie cisnie... i wiem, ze to nie od jedzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Optymus_anihilacja: Wroc przeczytaj post ktory byl odpowiedzia na twoj i pomysl nad interpretacja (podpowiedz: humor). A na twoje dolegliwosci to moze pomoze gdy wezmiesz pare ksiazek wyciagniesz z nich cytaty ktore ci odpowiadaja zrozumiesz na swoj sposob a potem uznasz to za jedyna sluszna interpretacje.

Moze pomoze a jesli nie to tylko laksigen uhm znaczy sie loperamid ci pomoze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@bodys: Mysle ze najbardziej Lecha to mi przypomina zwykla Warka.... Kasztelan jest taki bardziej pszeniczny taki ma rozpoznawalny smak. Co do Okocimia to raczej probowalem glownie "ciezkie" slodkie odmiany wiec musialbym tego "lekkiego" sprobowac czy przypomina w smaku Lecha.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Ciechana sprobuje, co do Kasztelana to jak mowilem ma taki smak zbozowy ze wydaje mi sie iz latwo bym odroznil ktory to jest. Co do Okocimia to musze tego "lekkiego" sprobowac by ocenic czy przypomina Lecha w smaku.

Co do Warki to wydaje sie byc takim "lekkim" piwem lecz pozniej ma taki "posmak" jakiego Lech nie ma przy konsumpcji wiekszej ilosci niz jedno piwo. Przynajmniej takie jest moje wrazenie.

Pozostaje sprobowac "lekki" Okocim oraz Ciechana to wtedy ocenie czy sa podobne lub lepsze od Lecha. Tak czy inaczej oczekuje ze w koncu vinmonopolet umozliwi legalny zakup Polskiego piwa w Norwegii. Bo inaczej to sami wspieraja lamanie prawa nieumozliwiajac legalnego zakupu legalnego produktu.... gdyby jeszcze smugglerzy zamiast Tyskiego przywozili Lecha....

Mam tylko nadzieje ze nie beda rozcienczac Polskich piw i sprzedawac w Remie zamiast w vinmonopolet bo rozcienczone to bedzie jak z Heinekenem....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@bodrys: Jak przywoza www.vinmonopolet.no/vareutvalg/sok?query...lues=%C3%98l%3BPolen ? Tutaj jest wyraznie napisane jakie piwo mozna zamowic. Bylem w Vinmonopolet zarowno w Vadsø jak i pozniej w Skien z tym samym pytaniem to kazali pisac do odpowiedzialnego za oferta czy moze wprowadzic inne Polskie piwa do oferty bo oni moga zamowic jedynie to co jest u nich napisane.

Jesli przywioza Lecha to jakos "przeboleje" te 65 NOK za butelke byle napic sie ulubionego Polskiego piwa. Pozatym napisalem aby mozna bylo zamawiac w butelkach bo jest lepsze i predzej je sprzeda vinmonopolet. Pozatym vinmonopolet jest ograniczony do 5 % zysku wiec ciekawe jak oni dochodza do az takiej ceny bo avgift tyle niewynosi.... moze zatrudniaja kogos zeby w Polsce im poszedl kupic piwo i przyslal paczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
...mozna rowniez zrobic zdjecie np ulubionego wina i z tym uderzyc bezposrednio do vinnmonopolet,zapytac o mozliwosc dowiezienia.swoje odczekac i jest
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Gdzie wy macie taki vinmonopolet ze tak przywoza? Bo zarowno w Vadsø jak i Skien powiedzieli ze to niemozliwe jesli nie ma tego na liscie i ze mozna conajwyzej napisac do tego co uklada te listy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Imperator1988 napisał:
@bodrys: Jak przywoza www.vinmonopolet.no/vareutvalg/sok?query...lues=%C3%98l%3BPolen ? Tutaj jest wyraznie napisane jakie piwo mozna zamowic. Bylem w Vinmonopolet zarowno w Vadsø jak i pozniej w Skien z tym samym pytaniem to kazali pisac do odpowiedzialnego za oferta czy moze wprowadzic inne Polskie piwa do oferty bo oni moga zamowic jedynie to co jest u nich napisane.

Jesli przywioza Lecha to jakos "przeboleje" te 65 NOK za butelke byle napic sie ulubionego Polskiego piwa. Pozatym napisalem aby mozna bylo zamawiac w butelkach bo jest lepsze i predzej je sprzeda vinmonopolet. Pozatym vinmonopolet jest ograniczony do 5 % zysku wiec ciekawe jak oni dochodza do az takiej ceny bo avgift tyle niewynosi.... moze zatrudniaja kogos zeby w Polsce im poszedl kupic piwo i przyslal paczka

Polskie piwo? Przeiciez produkuje je Kampania Piwowarska, a calosc nalezy do SABmiller
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Karol.Ky: Prawde mowiac nieinteresowalem sie kto jest wlascicielem korporacji produkujacej Lecha. Lecz tak czy inaczej o ile wiem to nadal Lech jest produkowany w Polsce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok